Какво ново
Здравей

Регистрирай се, за да получиш достъп до всички функции. След като се регистрираш и влезеш в профила си, ще можеш да публикуваш теми, да се включваш в дискусии на съществуващи теми, да изтегляш приложения, да гласуваш и др.

iGO Primo 9.6.29.636868 Android

mobile

New member
Рег на
26/2/18
Съобщения
4
Харесвания
3
Точки
1
#1
iGO Офлайн GPS навигация за Android устройства.
Специфичните неща, които отличават софтуера, са: много добра графика, лесно и удобно за работа меню и бързодействие. Търсенето и изчисляването на маршрут става изключително бързо. Резултатите при търсене на номер на блок, например, се появяват мигновено, което е доста важно, ако това често ви се налага. Друго, не по-малко важно, е "интелигентната клавиатура". При търсене на адрес, буквите, които не са необходими, изчезват, което помага за по-лесното написване на адреса. Софтуерът има няколко версии: "iGO 2006", "iGO8", "iGO amigo" и последната "iGO primo", събрала най-доброто от всички предишни версии, със значително подобрена графика и много нови функции. Всички карти постоянно се обновяват. По-новите версии поддържат 3D сгради и е въведен релефа на цяла Европа.


Софтуерът "iGO" се вгражда в навигационни системи от много производители: ASUS, HP, Prestigio, LG, Clarion, Baupunkt и други. "iGO" е един от най-бързо развиващите се софтуери за навигация. Може да търси по име, номер на улицата и номер на блок. Има меню и гласови команди на всички езици, включително и на български. Настройки за пешеходец, кола, такси, автобус и др. Картата за България е добра и постоянно се обновява. В тази най-нова версия България е покрита на 100%. "iGO" има много добри и подробни карти за централна и източна Европа, в това число и на България.

1zOrF.jpg
Sy3Ed.jpg
kjsV5.jpg
bmRzW.jpg

Поддържат се устройства с резолюция 480x320 до 1920x1080

You do not have permission to view link Влез или регистрирай.


Начин на инсталиране:

Преди да започнете трябва да изтриете папката iGO и деинсталирате своята стара версия!!!

Разархивира се архива и папката iGO се поставя по желание от вас място на вътрешната или външната карта памет Micro SD, инсталира се приложението iGO_Israel_9.6.29.636868.apk

Забележка: За устройства с KitKat (4.4.x) без root права, трябва да поставите папка "iGO" във вътрешната памет!
 

Ivomadin

New member
Рег на
8/9/18
Съобщения
1
Харесвания
1
Точки
3
#2
Как се сменя резолюцията