Какво ново
Здравей

Регистрирай се, за да получиш достъп до всички функции. След като се регистрираш и влезеш в профила си, ще можеш да публикуваш теми, да се включваш в дискусии на съществуващи теми, да изтегляш приложения, да гласуваш и др.

GPS Navigation Sygic V17.4.10

mobile

New member
Рег на
26/2/18
Съобщения
4
Харесвания
1
Точки
1
#1
sygic.jpg
sygic1.png sygic2.png
sygic3.png sygic4.png


Sygic, е софтуер за GPS навигация. Предлага за широк спектър от мобилни устройства и поддържа повече от 30 езика, включително Български.

Софтуерът се отличава с интуитивен потребителски интерфейс, бързо изчисляване и преизчисляване на маршрут, ниско натоварване на процесора и паметта, автоматично адаптиране на разделителна способност на екрана, а също, и качествена графика, и добри карти.


You do not have permission to view link Влез или регистрирай.


Инсталация:
1. Ако вече сте инсталирали "Sygic", деинсталирайте го (изтрийте също и всички папки "Sygic" и "com.sygic.aura" от SD картата или паметта на телефона (таблета).


2. Копирайте папка "com.sygic.aura" във вътрешната памет на телефона (таблета) в папка -> "Android/data/......../

3. Копирайте файла "Sygic-v17.4.10.full.apk", поставете го в SD картата или паметта на телефона (таблета) и го инсталирайте.

Как се инсталира друга карта?

1. Стартирайте файла "Sygic PC maps DOWNLOADER - [TomTom 2017.06]" от компютъра си и изтеглете картата, която желаете.

2. Копирайте изтеглената подпапка, например "bgr.ta.----", в папка "Android/data/com.sygic.aura/files/Maps" във вътрешната памет на телефона (таблета).
 
Last edited by a moderator: